U wenst een website voor u of uw bedrijf? Prowebepair helpt u graag verder. Samen met u maken we een website op maat die u zelf eenvoudig kan aanpassen. En dit voor een lage prijs.

Werking?

Om te beginnen werkt Prowebrepair een ruime keuze aan voorbeelden uit, zodat u een beter beeld krijgt van het eindresultaat.

Daarna worden deze voorbeelden verder verwerkt tot een website die aan al uw wensen voldoet. Omdat we uw mening erg belangrijk vinden, wordt u nauw betrokken bij het proces. Prowebrepair overlegt steeds met u de stand van zaken en staat ten allen tijde voor u klaar.

Tenslotte toont Prowebrepair hoe u zonder enige moeite zelf aanpassingen en correcties kan doorvoeren op uw website. En geen zorgen, met vragen of problemen helpt Prowebrepair je graag verder.

Onderhoud?

Wanneer een website klaar is, wordt er vaak gedacht dat er niets meer aan moet gebeuren. Maar niets is minder waar. Omdat u allicht wat beters te doen heeft, onderhouden wij graag uw site voor u. Prowebrepair staat garant voor de veiligheid van uw website en zorgt ervoor dat uw site steeds is uitgerust met de laatste vernieuwingen. Op maandelijkse basis voorzien wij uw website met de meest recente beveiligingssystemen en updates.

Hulp nodig?

Heeft u een vraag of is er een probleem, dan staat Prowebrepair graag voor u klaar. Bovendien maken we voldoende back-upversies van uw website, zodat Prowebrepair verloren gegevens of gewiste elementen opnieuw voor u kan ophalen.

Prijskaartje?

Een basiswebsite kost €500. Hierin zitten Graphic Design, Search Engine Optimization, enkele aanpasbare pagina’s en het online zetten van de website. Een standaard onderhoud varieert tussen €25 en €50 per maand, al geeft Prowebrepair u het onderhoud de eerste twee maanden volledig gratis!

Omdat elke website aan aparte wensen moet voldoen, is de prijs afhankelijk van deze wensen. Wilt u graag de exacte prijs weten, dan neemt u best even contact met ons op (+32 (0) 470 21 09 08).